Hobby materialen winkel in Rotterdam

Nieuwsbrief Atelier bij de Hand Augustus 2023

Beste mensen,

De winkel gaat twee weken sluiten ivm met vakantie van 11 augustus tot 29 augustus. Ik hoop dat jullie ook een goede vakantie periode  hebben/gehad.
Vanaf 8 augustus tot 11 augustus staan de uitverkoop tafels nog in de winkel met nieuwe koopjes erop. We hebben weer bij gevuld met kerstartikelen.

14 tot en met 19 september is de winkel dicht omdat we op de Beurs in de Broodfabriek staan in Rijswijk.

De eerst komende workshop is die van Ineke Bezemer 30 september en14 oktober. 30 september is  er nog 1 plekje vrij in de middag in de  ochtend zijn er nog verschillende plekjes vrij.
Na mijn vakantie wordt er meer duidelijk welke kaart het wordt.

21 oktober komt Jolanda de Ronde ons weer een workshop geven met de mooie distress oxide inkten van Ranger. Ook hier komt nog een voorbeeld van op de site. Deze workshop is al vol.

1 tot en met 5 november staan we in Utrecht op de Krea Doe en is de winkel dicht van 31 oktober tot 8 november.
En 24 november staan we weer op de beurs in Rijswijk tot 26 november. We zijn dan dicht van 23 november tot 28 november.

Dan hebben we nog een workshop met Corrinne Rijngoudt op 2 dec , die komt weer een mooie kaart maken, We laten zo snel mogelijk een voorbeeld zien.

En we zijn nog in overleg met Marianne Swijnenberg hoe we de workshop kaarsen maken in gaan vullen 16 dec om lekker in de kerst sfeer te komen.
Nieuwsbrief Atelier bij de Hand mei 2023

13 mei Jolanda de Ronde- mixed media kaart/ journalpagina met Cadence.
18 mei winkel dicht ivm hemelvaart
3 juni workshop Corrinne Reijngoudt; shakerkaart met de nieuwe Jenine Mindful collectie
24 juni Make and take
15 tot en met 28 augustus Zomersluiting
14 tot en met 17 september beurs in de broodfabriek in Rijswijk.( 14 en 19 sept winkel gesloten)
14 oktober workshop Ineke Bezemer
21 oktober Jolanda de Ronde: mixed media met distressoxide


Workshop Corrinne Reijngoudt

Op zaterdag 3 juni is er een workshop van CorrinneReijngoudt. Het wordt een shakerkaart met het mooie papier van de ‘feelings of freedom’ serie. De workshop kost €17,50. Als je deelneemt aan de workshop kan je in de pre-order een ticketpons voordeliger aanschaffen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Opgeven via workshop.abdh@gmail.com.24 juni make & take
Zet deze dag in je agenda. Je kan weer deelnemen of kennismaken met een techniek of materiaal. Je betaalt €3,00 per make and take. Het gaat iets anders dan afgelopen jaar. Bij elke make and take tafel hebben wij een scherpe aanbieding staan van de producten, waar mee gewerkt wordt. Je kan niet reserveren, je kan heel de dag door binnenlopen en aanschuiven.
Anja van Zom: make and take met Marianne design producten
Gaby(libraloveslettering op instagram) gaat met gellyroll pennen op zwart papier faux calligraphy (het lijkt kalligrafie, maar is makkelijkere techniek) doen.
Marianne Swijnenberg gaat werken met Resin. Je kan bij haar een sleutelhanger maken. Ook neemt zij voorbeelden mee om kaarsen te maken en kan je haar daar vragen over stellen.
Anda gaat met speciaal crêpepapier een bloem maken.


Verder hebben wij op deze dag een koopjeskraam en nog overige scherpe aanbiedingen. Vanwege de scherpe aanbiedingen en koopjeskraam, werken wij deze dag niet met de spaarkaart.

Zomervakantie

De kaartenworkshops gaan door in de grote vakantie. 15 tot en met 28 augustus is de winkel gesloten. En in de week daarna(week 35) zijn er geen kaartenworkshops. Dan gaan wij de kerstspullen in de winkel leggen.
Ineke Bezemer
Op zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober komt Ineke Bezemer een kaartenworkshop geven. Wij weten nog niet hoe dit er uit gaat zien, maar je kunt je wel al opgeven via workshop.abdh@gmail.com.
Jolanda de Ronde
Op zaterdag 21 oktober komt Jolanda de Ronde wederom een mixed media techniek demonstreren. Het is een dagworkshop met lunch. We gaan werken met distressoxide. Ook hier kun je je al voor opgeven. 

 Dit is een voorbeeld van de make and take van Marianne Swijnenberg.


Een voorbeeld van faux calligraphy met gelpennen van Gaby. Wij gaan een makkelijkere vorm maken, maar minstens zo mooi. Een voorbeeld volgt nog.

E-mailen
Bellen
Instagram