Hobby materialen winkel in Rotterdam

Nieuwsbrief Atelier bij de Hand

Dec 2022

Het jaar zit er bijna weer op. Het was voor ons een jaar waarin gelukkig alles weer langzaam naar het oude gaat. Weer naar de beurzen en workshops. In september hebben we alsnog het feestje van 5 jaar(inmiddels 7) mogen vieren met een make and take dag. Dit was zo’n succes dat wij in juni 2023 weer een make and take dag gaan doen.  Wij zijn gestart met een haak en breiclubje op de woensdagochtend onder leiding van Corrie.

Onze website is vernieuwd.
Op de homepagina kun je de agenda zien en mededelingen bijvoorbeeld of de winkel open is tijdens een beurs. 

Hieronder zal ik het een en ander uiteen zetten wat er voor de eerst helft van 2023 op de planning staat.

Mixed media met Jolanda de Ronde – 21 jan
We gaan een MDF cirkel met een doorsnee van 40 cm bewerken met allerlei mixed media technieken. Het is een dag workshop inclusief lunch voor 45 euro.

Ineke Bezemer 18 en 25 februari
Omdat wij willen werken met de laatste materialen die uit komen,  hebben we nog geen voorbeeld. Natuurlijk in de stijl van Ineke Bezemer; romantisch, strikjes en subtiele bling. In de ochtend of de middag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Carla de Graaf 11 maart
Wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met Carla tijdens onze feestdag. Daarna heeft zij bij ons in de kraam gedemonstreerd tijdens de Kreadoe. Dit is ons zo goed bevallen dat zij wederom bij ons een workshop komt geven. Het is een kaartworkshop met materiaal van o.a. Craft Emotions.

Beurs Rijswijk in de broodfabriek van 31 maart tot en met 2 april

Kreadoe 14 tot en met 16 april 
Tussen deze twee beurzen is de winkel gesloten!

Jolanda de Ronde 13 mei
Dit wordt een dag workshop met mixed mediatechnieken maar dan op papier. Inclusief lunch. We gaan werken met Cadence producten, stencil en stempels.  Kan o.a. worden gebruikt voor kaarten of art Journals.

Corinne 3 juni
Tijdens deze workshop gaat Corrine een kaart maken met het materiaal van Studio light. In een ochtend of middaggroep.

Voor alle workshops is het al mogelijk om je op te geven via workshop.abdh@gmail.com. Als duidelijk is wat we gaan maken ontvang je een mail met het verzoek tot (aan)betaling om je deelname te bevestigen. Zie voor annuleringsbeleid de website.


Zaterdag 24 juni MAKE & TAKE
Op deze zaterdag hebben wij weer een aantal make & takes met verschillende technieken. Je betaalt 2,50 euro per miniworkshopje. Als je iets koopt, ontvang je het het bedrag weer retour.

Volg ons op FB of Instagram voor het laatste nieuws mbt de workshops.

Wij wensen iedereen een gezond en creatief 2023!

  • Ineke Bezemer 2022
  • Jolanda de Ronde 2022
E-mailen
Bellen
Instagram