Hobby materialen winkel in Rotterdam

 

Nieuwsbrief Atelier bij de Hand Januari 2024

 

Beste mensen,
Ik hoop dat jullie het jaar goed  af hebben kunnen sluiten en 2024 weer met goede moed kunnen beginnen aan creatief jaar.  


Daarmee ga ik jullie een beetje helpen!


We beginnen het jaar met een Wintersale en alle aanbiedingen gaan voor een paar eurootjes weg zodat ik weer ruimte heb voor nieuwe materialen. De dag dat mijn winkel weer open gaat 9 januari tot 13 januari kunt u uw slag slaan.

Zaterdag 20 januari ga ik met de DIY CraftEmotions Ringband Planner een workshop geven. Je mag uit 3 maten je eigen planner kiezen. Er mogen 4 vellen design papier gekozen worden en de bescherm hoekjes. En de kleur kaft is naar eigen keuze. De verdere inhoud kan je makkelijk thuis afmaken want dat is voor iedereen anders. Er is een ochtend groep die begint om 10.00 en een middag groep om 13.30. En natuurlijk is er koffie en thee met wat lekkers.

Kosten €25

26 en 27 januari ben ik gesloten en ga ik aan mijn eigen creativiteit werken.

10 februari komt Gaby Libraloveslettering (Klik hier voor facebook) een basis cursus geven voor handlettering. Zij is al vaker bij ons in de winkel geweest tijdens de make and take dagen. Ze begint echt bij de basis: hoe hou je de marker vast! 
Dit duurt zo’n 2,5- 3 uur.


22 februari is de planning dat we een beurs gaan doen in Belgie. Dan is de winkel van 23 tot en met 27 februari dicht.

23 maart Komt Jolanda de Ronde weer een workshop geven. We krijgen vaak te horen dat mensen hun stempels niet naar hun zin in kunnen kleuren. Jolanda gaat jullie op weg helpen hoe je met je eigen favoriete kleur medium het optimale kan bereiken, zoals je eigen Markers of Aquarel potloden of inkt.
Prijs wordt nog bepaald.


9 Maart komt Natasja Boseker @bobomadeby (Klik hier voor facebook - demonstratrice bij Pronty) met de Pronty Stencils een workshop geven. Ze zal laten zien wat voor verschillende dingen je allemaal kan met 1 stencil. Hiervan gaan jullie een boekje  maken zodat je terug kan kijken hoe je het gemaakt heb en je hiermee thuis ook mee aan de slag kan. Zodra ik een voorbeeld heb zal ik die laten zien.

5 t/m 7 april sta ik weer in de Broodfabriek. En ben ik van 4 tot en met 9 april dicht.

19 april tot 21 april is de Kreadoe in Utrecht  en is de winkel van af 18 tot en met 23 dicht.

18 mei komt Ineke Bezemer weer een mooi kaart bij ons maken. En zij werkt weer in een ochtend en middag groep. Voorbeeld volgt nog. Maar wie Ineke kent weet dat het weer een prachtige kaart gaat worden in haar eigen kenmerkende stijl.

De informatie is nog niet helemaal volledig. Daar wordt aan gewerkt. Maar als ik meer weet geef ik het gelijk door. Heeft u belangstelling voor een van de workshops geef het zo snel mogelijk door op Email adres (klik op het email adres) workshop.abdh@gmail.com . Want vol is vol

8 Juni staat de make and take weer gepland. Een gezellige inloop dag met verschillende kleine workshopjes voor een kleine prijs. Zodat u kennis kunt maken met nieuwe technieken.


Groetjes het Crea team.

E-mailen
Bellen
Instagram