Hobby materialen winkel in Rotterdam

Nieuwsbrief Atelier bij de Hand

Mrt 2023

Agenda ( kijk voor de actuele data altijd op de website)
18 maart Carla de Graaff
31 maart t/m 2 april beurs in Rijswijk
30 maart t/m 17 april winkel gesloten
14 t/m 16 april kreadoe in Utrecht
13 mei Jolanda de Ronde, mixed media
3 juni Corrinne Reijngoudt, Studio light
24 juni Make & Take


Workshop Carla de Graaff
Carla gaat een kaart maken met producten van Craftemotions en papier van P13. De basis van de kaart kan onderling verschillen. Inclusief bij de workshop is een paperpad van P13. Op facebook staan meerdere foto’s van de kaart. Doe je mee met de workshop dan hebben wij een leuk aanbieding: de mal die gebruikt wordt kost in de pre-order van 18,65 voor 15 euro en het paasstempeltje van 3,95 voor 3,50 euro. 

APRIL BEURSMAAND
In april zijn wij te vinden op de beurs in Rijswijk en op de Kreadoe. Altijd leuk om u daar te zien. Hou Facebook in de gaten voor filmpjes met beursaanbiedingen. De winkel is gesloten van 30 maart tot en met 17 april. Wilt u iets bestellen, dan kan dat natuurlijk via Messenger of via de mail: info@atelierbijdehand.nl. Ook als u in die periode beursaanbiedingen ziet, maar niet zelf naar de beurs kan komen.

JOLANDA DE RONDE 13 MEI
We gaan werken met mixed media op papier. Meerdere technieken met o.a.verf, stencils, mask, stempels. Zo’n 3  tot 4 werkstukjes .Op facebook staan voorbeelden, ook op de pagina van Jolanda. Het is een dagworkshop incl lunch voor €35,-

MAKE & TAKE
Nieuws van de Make & Take. Op deze dag kan je voor een klein prijsje( €3,- per make & take) kennis maken met producten en technieken. Koop je daarna iets, dan krijg je het geld van de make & take gekort op je aankoop. Het is op inloop, dus je kan niet reserveren.
Anja van Zom; zij maakt kaarten met de producten van Marianne Design.
Gaby van libraloveshandlettering: zij maakt mooie producten met brushpennen, handletteren etc.
Anda gaat aan de slag met speciaal crêpepapier om mooie bloemen te maken. In de etalage ligt een rode bloem als voorbeeld.
Marianne Swijnenburg komt met resin en materiaal om kaarsen te maken. Je kan bij haar resin uitproberen.

Impressie van de mixed media workshop van Jolanda de Ronde in januari 2023Dec 2022

Het jaar zit er bijna weer op. Het was voor ons een jaar waarin gelukkig alles weer langzaam naar het oude gaat. Weer naar de beurzen en workshops. In september hebben we alsnog het feestje van 5 jaar(inmiddels 7) mogen vieren met een make and take dag. Dit was zo’n succes dat wij in juni 2023 weer een make and take dag gaan doen.  Wij zijn gestart met een haak en breiclubje op de woensdagochtend onder leiding van Corrie.

Onze website is vernieuwd.
Op de homepagina kun je de agenda zien en mededelingen bijvoorbeeld of de winkel open is tijdens een beurs. 

Hieronder zal ik het een en ander uiteen zetten wat er voor de eerst helft van 2023 op de planning staat.

Mixed media met Jolanda de Ronde – 21 jan
We gaan een MDF cirkel met een doorsnee van 40 cm bewerken met allerlei mixed media technieken. Het is een dag workshop inclusief lunch voor 45 euro.

Ineke Bezemer 18 en 25 februari
Omdat wij willen werken met de laatste materialen die uit komen,  hebben we nog geen voorbeeld. Natuurlijk in de stijl van Ineke Bezemer; romantisch, strikjes en subtiele bling. In de ochtend of de middag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Carla de Graaf 11 maart
Wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met Carla tijdens onze feestdag. Daarna heeft zij bij ons in de kraam gedemonstreerd tijdens de Kreadoe. Dit is ons zo goed bevallen dat zij wederom bij ons een workshop komt geven. Het is een kaartworkshop met materiaal van o.a. Craft Emotions.

Beurs Rijswijk in de broodfabriek van 31 maart tot en met 2 april

Kreadoe 14 tot en met 16 april 
Tussen deze twee beurzen is de winkel gesloten!

Jolanda de Ronde 13 mei
Dit wordt een dag workshop met mixed mediatechnieken maar dan op papier. Inclusief lunch. We gaan werken met Cadence producten, stencil en stempels.  Kan o.a. worden gebruikt voor kaarten of art Journals.

Corinne 3 juni
Tijdens deze workshop gaat Corrine een kaart maken met het materiaal van Studio light. In een ochtend of middaggroep.

Voor alle workshops is het al mogelijk om je op te geven via workshop.abdh@gmail.com. Als duidelijk is wat we gaan maken ontvang je een mail met het verzoek tot (aan)betaling om je deelname te bevestigen. Zie voor annuleringsbeleid de website.


Zaterdag 24 juni MAKE & TAKE
Op deze zaterdag hebben wij weer een aantal make & takes met verschillende technieken. Je betaalt 2,50 euro per miniworkshopje. Als je iets koopt, ontvang je het het bedrag weer retour.

Volg ons op FB of Instagram voor het laatste nieuws mbt de workshops.

Wij wensen iedereen een gezond en creatief 2023!

  • Ineke Bezemer 2022
  • Jolanda de Ronde 2022
E-mailen
Bellen
Instagram