Hobby materialen winkel in Rotterdam


ALGEMENE VOORWAARDEN.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt.
Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden Atelier Bij de hand 2018 van toepassing.
Typefouten alsmede prijswijzigingen uitdrukkelijk voorbehouden.
Gebruik, voor een goede weergave, en voorkom problemen met bestellen in webstore Google-Chrome.
Deelname aan (betaalde) activiteiten.
Deelname geschiedt voor eigen risico. Atelier Bij de hand is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de Deelnemer mocht lijden als gevolg van de Deelname, tenzij deze schade het directe gevolg is van aan Atelier Bij de hand toe te rekenen opzet of grove schuld. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden. Wie wil annuleren, kan dat natuurlijk altijd doen. Maar houd er wel rekening mee dat je bij annulering mogelijk je hele reissom kwijt bent.
Als je besluit te annuleren, dan is dat geheel voor eigen rekening.
Gebruiksvoorwaarden Internet/WiFi.
Atelier Bij de hand heeft het recht om het draadloos netwerk op ieder moment te deactiveren om onderhoud te verrichten en om het
gelijktijdig gebruik te verdelen. Gebruikers die zich niet naar behoren gedragen worden van het netwerk verwijderd. Atelier Bij de hand is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van apparatuur, laptop configuraties, verwijderingen van de beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het (draadloos) netwerk. Atelier Bij de hand is niet verantwoordelijk voor enige veranderingen in de instellingen van uw computer/laptop en geeft geen garanties voor de werking van het netwerk in combinatie met uw computer/laptop. Het gebruik van het internet is voor eigen risico.
Atelier Bij de hand is niet aansprakelijk voor enige (financiële) schade naar aanleiding van het gebruik van de internet- of draadloze netwerkverbinding.
U gaat akkoord met deze voorwaarden als u inlogt op ons netwerk.
Webshop.
Let op, omdat we geen aparte voorraad hebben kan het zijn dat artikelen uit de webshop reeds zijn uitverkocht in de winkel. Sorry voor het ongemak.
De maten op deze web site zijn in inches, tenzij anders vermeld. De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of ‘s avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een plaatje iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto’s op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.
Waardebon.
U kunt bij ons een waardebon kopen. Met de waarde van deze bon kunt u of die gene aan wie u de waardebon heeft gegeven, later een product uitkiezen. Degene die de bon koopt, accepteert de voorwaarden die Atelier Bij de hand heeft bepaald. Op de waardebon moet bij inlevering een datum sticker op de achterzijde zijn aangebracht met hierop de datum van uitgifte. De waardebon is Twee jaar geldig na uitgifte. U kunt de waardebon niet inwisselen tegen contant geld. Let op zonder de datum van uitgifte sticker is de Waardebon niet geldig.

Anda’s Website en Webshop “Atelier Bij de hand”
https://www.facebook.com/hobbywinkelbijdehand Klik op de link
E-mail: info@atelierbijdehand.nl
Bank nr.: IBAN NL96RABO0301897247

E-mailen
Bellen
Instagram